#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 21-те грудня

20.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 21-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря за вікном коливатиметься в межах 0⁰…+1⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. Вітер північно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці дороги покриються ожеледицею, можливий туман. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) цілий день буде хмарно. Прогнозується прохолодна погода. Температура приземного шару атмосфери буде 0⁰…+1⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) понеділок запам`ятається ожеледицею на дорогах та туманом, який ближче до обіду розсіється. Ртутні стовпчики термометрів покажуть 0⁰…+1⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +2⁰.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) максимальні пориви вітру будуть 4 метрів за секунду. Температура повітря становитиме 0⁰…+1⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Вдень буде прохолодно +1⁰…+2⁰ вдень, а вночі стовпчики термометрів дещо опустяться та будуть показувати 0⁰…+1⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) без опадів. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде 0⁰…+1⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: