#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге січня

21.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря буде -3⁰…-1⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. Вітер буде мати південний напрямок з швидкістю до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Також можливий слабкий туман. Протягом дня мінлива хмарність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря за вікном становитиме -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+3⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вранці на дорогах ожеледиця. Температурні показники коливатимуться в межах -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+3⁰.  Без опадів. Можливий туман у ранкові години.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також буде панувати потепління.  Температура повітря становитиме -3⁰…-2⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) протягом дня без опадів. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде +1⁰…+3⁰ вдень та -3⁰…-2⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони)  дороги покриються ожеледицею, а протягом дня мінлива хмарність. Вітер південний з поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: