#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге вересня

21.09.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге вересня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області 22 вересня антициклон зумовить доволі теплу погоду.  Вдень температура повітря становите +23⁰…+25⁰,а  вночі буде прохолодно +5⁰…+7⁰. Протягом дня сонячно, опади не прогнозуються. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у вівторок прогнозується сонячна погода з температурними показниками повітря в межах +23⁰…+25⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) протягом дня ясно. Температура повітря буде +5⁰…+7⁰ вночі та +23⁰…+25⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду з південним напрямком.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) ртутні стовпчики покажуть +23⁰…+25⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Опади не прогнозуються.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) 22 вересня стоятиме сонячна погода. Температурні показники повітря будуть становити +23⁰…+25⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура повітря буде +5⁰…+7⁰ вночі, а вдень +23⁰…+25⁰. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: