#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє листопада

22.11.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині без опадів. Ртутні стовпчики термометрів за вікном покажуть +0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Вітер західний із поривами до 4 метрів за секунду. Вранці можливий слабкий туман, на дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +6⁰, а вночі будуть +1⁰. Без опадів. Максимальна швидкість вітру до 5 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) прохолодно та хмарно. Пориви вітру до 3 метрів за секунду, а температура повітря коливатиметься в межах +1⁰…+2⁰ вночі та +4⁰…+6⁰ вдень. Без опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також хмарно, але можливі короткочасні прояснення. У ранкові години можливий туман. Температура повітря досягне показників +2⁰…+3⁰ вночі та +4⁰…+6⁰ вдень. Вітер західний з поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +4⁰…+6⁰ вдень та +1⁰…+3⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +5⁰…+6⁰. Без опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: