#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє січня

22.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині  в суботу прогнозується мінливо хмарна погода. Вночі температура буде знаходитися в межах -3⁰…-1⁰, а вдень  повітря прогріється до +4⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Без суттєвих опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стоятиме хмарна погода. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. За вікном температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вдень, а вночі буде -3⁰…-2⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) сухо та хмарно. Температурі показники повітря будуть -3⁰…-2⁰ вночі та +2⁰…+3⁰ вдень. Можливий слабкий туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) 23 січня без опадів. Температурні показники повітря очікуються в межах -3⁰…-2⁰ вночі та +3⁰…+4⁰ вдень. Вітер південно-східний з швидкістю до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) прогнозується мінливо хмарна погода. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вдень, та -3⁰…-2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та без опадів. Температура повітря становитиме  -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +3⁰…+4⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: