#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 24-те вересня

23.09.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 24-те вересня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 24 вересня стовпчики термометрів покажуть +23⁰…+25⁰ вдень, а вночі +8⁰…+10⁰. Вітер південно-східний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня мінливо хмарна погода. Опади не прогнозуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також очікується тепла погода. Температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться у межах +23⁰…+26⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) протягом дня мінлива хмарність. Температура повітря +7⁰…+9⁰ вночі та +23⁰…+26⁰ вдень. Вітер матиме південно-східний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) опади не прогнозуються. Вдень повітря прогріється до +23⁰…+26⁰, а вночі до +8⁰…+9⁰ вночі. Максимальні пориви вітру до 3 метрів за секунду.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температура повітря становитиме +24⁰…+26⁰ вдень та +10⁰…+11⁰ вночі. Без опадів.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-хідний із швидкістю до 4 метрів за секунду. Температура повітря буде +9⁰…+10⁰ вночі, а вдень +24⁰…+26⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: