#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те січня

24.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується дощова погода, яку зумовить теплий атмосферний фронт. Стовпчики термометрів будуть коливатися в межах +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується дощова та вітряна погода. Повітря погріється до +5⁰…+6⁰ вдень, а вночі вихолоне до +1⁰…+2⁰. Можливий слабкий туман.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температурні показники навколишнього середовища будуть становити 0⁰…+1⁰ вночі та +6⁰…+7⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Пориви вітру до 5 метрів за секунду. Прогнозується дощ.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря буде +1⁰…+2⁰ вночі та +5⁰…+6⁰ вдень. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) протягом дня буде йти дощ. Температурні показники становитимуть +4⁰…+6⁰ вдень та +1⁰…+2⁰ вночі. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) хмарно та прохолодно. Температура повітря 0⁰…+1⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду. Прогнозується дощ.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: