#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те грудня

25.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 26 грудня очікується незначне похолодання, а також припиняться опади, проте протягом дня буде переважати хмарна погода.  Температура повітря буде -1⁰…0⁰ вночі, а вдень -2⁰…+2⁰. Вітер західний з поривами до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день буде хмарно. Опади не прогнозуються. Температура повітря становитиме -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі вихолоне до -1⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) опади припиняться, а стовпчики термометрів опустяться до -1⁰ вночі, а вдень будуть в межах  та 0⁰…+1⁰ вдень. Без опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Стовпчики термометрів за вікном покажуть -1⁰…0⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря прогнозується в межах 0⁰…+1⁰ вдень, та -1⁰…0⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня також буде хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря коливатимуться в межах -1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. Без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: