#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме листопада

26.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується похолодання. Температура повітря опуститься до показників 0⁰…-2⁰ вночі, а вдень коливатиметься в межах +3⁰…+5⁰. Вітер південно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Вранці можливий слабкий туман. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) холодно та хмарно. Температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +4⁰, а вночі будуть -2⁰. Без опадів.   

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стоятиме вітряна та прохолодна погода. Стовпчики термометрів за вікном покажуть 0⁰…-2⁰ вночі та +2⁰…+4⁰ вдень. Без суттєвих опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) погодні умови також будуть не кращими: холодно та вітряно. У ранкові години можливий туман. Температура повітря буде 0⁰…-2⁰ вночі та +3⁰…+5⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) погода погіршиться через вплив антициклону, який зараз стаціонує на півдні Європи. Температура повітря +2⁰…+4⁰ вдень та 0⁰…-2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.     

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітряно та хмарно. Температура повітря досягне показників 0⁰…-2⁰ вночі, а вдень +3⁰…+4⁰. Без опадів.   


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: