#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-те грудня

26.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-те грудня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині очікується мінливо хмарна погода без опадів. Температура повітря буде в межах -2⁰…-1⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду з південно-східним напрямком. На дорогах можлива ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря буде коливатися в межах -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі вихолоне до -3⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) пориви вітру до 4 метрів за секунду. На дорогах можлива ожеледиця. Температура повітря буде становити -2⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. Без опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Температура повітря становитиме -1⁰…+2⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. Вітер південно-східний із швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна та хмарна погода. Температура повітря за вікном буде -1⁰…+1⁰ вдень, та -3⁰…-2⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня прогнозується хмарна погода. Температура газової оболонки атмосфери очікується в межах -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: