#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме квітня

27.04.2020 15:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у вівторок буде стояти тепла та мінливо хмара погода. Температура повітря очікується у межах +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +17⁰…+19⁰. Вітер південно-західний з максимальними поривами до 4 метрів за секунду. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вранці трава вкриється росою, а температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +19⁰, а вночі будуть на рівні +3⁰. Ймовірність опадів надзвичайно мала.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики термометрів у психометричній будці покажуть +2⁰…+14⁰ вночі та +17⁰…+19⁰ вдень. Вітер південно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Температурні показники повітря становитимуть +2⁰…+3⁰ вночі та +17⁰…+18⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) повітря вдень прогріється до +17⁰…+19⁰. Протягом дня мінливо хмарна погода. Максимальні пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура повітря коливатиметься в межах +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +17⁰…+29⁰. Ймовірність опадів мала. Вітер південно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram