#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те грудня

28.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря підвищиться та буде становити +5⁰…+7⁰ вдень, а ночі становитиме 0⁰…+2⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня хмарно. Місцями очікується дощ. У ранкові години можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стане тепліше, але погоду буде псувати дощ та вітер. Температура повітря буде +5⁰…+7⁰ вдень, а вночі вихолоне до 0⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) теплий атмосферний фронт принесе потепління. Температура повітря очікується в межах 1⁰…+2⁰ вночі та +5⁰…+7⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Місцями туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозується дощ. Температура повітря буде 2⁰…+3⁰ вночі та +5⁰…+7⁰ вдень. Вітер південно-східний з швидкістю до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Стовпчики термометрів покажуть +5⁰…+7⁰ вдень, та +1⁰…+2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря будуть +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +5⁰…+7⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Можливий туман.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: