#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те квітня

28.04.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 29 квітня очікується потепління. Стовпчики термометрів покажуть +8⁰…10⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень. Вітер південно-західний з поривами до 3 метрів за секунду. Опади не прогнозуються. Протягом дня сонячно. Вранці можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) антициклон зумовить сонячну та суху погоду. За вікном повітря прогріється до +20⁰…+22⁰ вдень. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) у середу пануватиме ясна погода. Температура повітря буде +8⁰…+10⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) на дворі стоятися справжня весняна погода. Температурні показники повітря становитимуть +8⁰…+10⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень. Вітер південно-західний із поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +20⁰…+21⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) без суттєвих опадів. Температура повітря очікується в межах +8⁰…10⁰ вночі, а вдень +20⁰…+22⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook