#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те жовтня

28.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині буде спостерігатися тепла погода. Ртутні стовпчики термометрів за вікном покажуть +5⁰…+6⁰ вночі, а вдень +12⁰…14⁰. Вітер південно-східний із поривами до 4 метрів за секунду. Вранці очікується слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується тепла погода. Температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +14⁰, а вночі будуть +6⁰. Протягом дня буде мінлива хмарність.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стоятиме мінливо хмарна погода. Пориви вітру до 3 метрів за секунду, а температура повітря буде становити +4⁰…+6⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Вранці туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) очікується мінлива хмарність. Температура повітря досягне показників +4⁰…+6⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Вітер південно-східний із поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується  хмарна погода. Температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +12⁰…+14⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-східний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +12⁰…+14⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: