#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те грудня

29.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те грудня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині очікується тепла погода. Стовпчики термометрів будуть коливатимуться в межах +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень дані показники становитимуть +7⁰…+9⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Без опадів. Місцями можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується мінливо хмарна погода. Ртутні стовпчики термометрів покажуть +6⁰…+8⁰ вдень, а вночі +2⁰…+4⁰. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) протягом дня буде мінлива хмарність. Температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вночі та +6⁰…+8⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Температура повітря досягне показників +2⁰…+4⁰ вночі та +7⁰…+8⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується тепла погода за вікном. Температура повітря буде +5⁰…+8⁰ вдень, та +2⁰…+4⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) 30 грудня протягом дня буде мінлива хмарність. Температурні показники повітря будуть +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +8⁰…+9⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: