#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те квітня

29.04.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 30 квітня очікується різка зміна погоди. Протягом дня місцями очікується дощ та зливи. За вікном температура повітря вдень не підніметься вище +23⁰. Вночі температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +7⁰…+9⁰. Вітер південний, його швидкість 2-3 метри за секунду. Вранці можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день буде хмарно. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах +19⁰…+21⁰ вдень, а вночі вони опустяться до показників +7⁰. Місцями опади.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) на дворі прогнозується тепла, але хмарна погода. Температура повітря буде в межах +7⁰…+9⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +7⁰…+9⁰ вночі та +20⁰…+21⁰ вдень. Вітер південний з поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується дощ. Температурні показники газової оболонки атмосфери очікуються в межах +20⁰…+22⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) холодний атмосферний фронт зумовить хмарну та дощову погоду. Температура повітря +7⁰…+9⁰ вночі, а вдень +20⁰…+22⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook