#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те жовтня

29.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується незначне похолодання. Ртутні стовпчики термометрів за вікном покажуть +6⁰…+8⁰ вночі, а вдень +10⁰…+12⁰. Вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Вранці прогнозується туман. Місцями мілкий дощ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) в п'ятницю прогнозується прохолодна та мінливо хмарна погода. Температура повітря вдень прогріється до +12⁰, а вночі вихолоне до +6⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Температура приземного шару атмосфери буде становити +4⁰…+6⁰ вночі та +10⁰…+12⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вранці очікується туман. Температура повітря досягне показників +5⁰…+6⁰ вночі та +10⁰…+12⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) повітря прогріється до +9⁰…+11⁰ вдень та до +5⁰…+6⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.  Подекуди мілкий дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +10⁰…+11⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: