#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше грудня

30.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в останній день грудня прогнозується хмарна погода з температурою повітря в межах +4⁰…+6⁰ вночі та +6⁰…+8 вдень. Пориви вітру до 5 метрів за секунду з південно-східним напрямком. Без опадів. Місцями туман  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у четвер очікується тепла, проте хмарна погода. Температура повітря становитиме +6⁰…+8⁰ вдень, а вночі вихолоне до +4⁰. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вранці буде туман, який значно погіршить видимість на дорогах. Температура повітря буде в межах +3⁰…+5⁰ вночі та +8⁰…+9⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) волого та  хмарно, а пориви вітру до 4 метрів за секунду. Температура повітря коливатиметься в межах +3⁰…+5⁰ вночі та +6⁰…+8⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) без опадів та хмарно. У ранкові години можливий туман. Стовпчики термометрів покажуть +8⁰ вдень та +2⁰ вночі. Вітер південно-східний з швидкістю до 5 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня без опадів, але очікується туман. Повітря прогріється до +5⁰ вночі, а вдень до +8⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: