#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те грудня

04.12.2020 21:50
Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині за вікном стоятиме мінливо хмарна погода. Ртутні стовпчики термометрів будуть коливатимуться в межах -3⁰…-1⁰ вночі, а вдень 0⁰…+2⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів. Місцями очікується туман, на дорогах ожеледь 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у суботу буде  мінливо хмарна погода. Температура повітря в цей день буде +0⁰…+2⁰ вдень, а вночі вихолоне до -4⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без опадів та хмарно. Температура повітря буде в межах -3⁰…-1⁰ вночі та +0⁰…+2⁰ вдень. Місцями туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Температура повітря становитиме -3⁰…-2⁰ вночі та +1⁰…+4⁰ вдень. Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря буде +3⁰…+5⁰ вдень, та -1⁰…+2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря будуть -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: