#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те травня

04.05.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 5 травня  умови навколишнього середовища буде формувати циклон, який принесе дощову, але теплу погоду. Температура повітря очікується у межах +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень +17⁰…+19⁰. Вітер північно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий слабкий туман  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня можливі тимчасові прояснення, але у більшості випадків буде хмарно. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Температурні показники вдень досягнуть +10⁰…+12⁰ вночі та +19⁰…+20⁰ вдень

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також є велика ймовірність випадання опадів. Температурні показники повітря досягнуть +12⁰…+13⁰ вночі та +17⁰…+19⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) спиртові мінімальні термометри покажуть +12⁰ вночі, але вдень буде набагато тепліше +17⁰…+19⁰. Вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду. Дощ.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 2-4 метри за секунду із північно-західним напрямком. Температура повітря в межах +19⁰…+20⁰ вдень та +12⁰…+13⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря +12⁰…+13⁰ вночі, а вдень +21⁰…+23⁰. Очікуються опади.  


Читати "Моя Київщина" у Telegram