#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те грудня

05.12.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується різке похолодання, яке принесе антициклон. Він прийде з сходу та опустить стовпчики термометрів до -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень вони будуть становити -2⁰…0⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Місцями можливий туман. Опади не прогнозуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у неділю буде холодно. За вікном стовпчики термометрів покажуть -2⁰…0⁰ вдень, а вночі повітря вихолоне до -7⁰…-5⁰. На дорогах ожеледиця.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) антициклон принесе прохолодну погоду з поривами вітру до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде становити -7⁰…-5⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень.  

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) буде без опадів та холодно. Температурні показники повітря становитимуть -7⁰…-5⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також очікується прохолодна погода. Температура повітря буде -7⁰…-4⁰ вдень, та -3⁰…0⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) пориви вітру до 5 метрів за секунду. Температурні показники повітря будуть коливатися в межах -7⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Без опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: