#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те травня

05.05.2020 20:10
Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині погодні умови за вікном буде визначати циклон. Він принесе грози, зливи та град. Стовпчики термометрів покажуть +12⁰…+15⁰ вдень. Вночі буде прохолодно +7⁰…+9⁰. Вітер матиме західний напрямок із швидкістю до 5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також пануватиме хмарна та дощова погода. Температура повітря коливатиметься в межах +13⁰…+15⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) буде вітряно та прохолодно. Температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +7⁰…+9⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Вітер західний із швидкістю 4-5 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі температура повітря буде +6⁰…+7⁰, а вдень прогріється до +13⁰…+15⁰ вночі. Протягом дня мінливо-хмарна погода. Дощ.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із західним напрямком. Температура повітря +12⁰…+14⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) очікуються грози та зливи.  Вітер західний з поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде +6⁰…+8⁰ вночі, а вдень +12⁰…+15⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook