#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме травня

06.05.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у четвер очікується різке похолодання.  Стовпчики термометрів будуть показувати +4⁰…+6⁰ вночі та +11⁰…+13⁰ вдень. Фронт оклюзії зумовить за вікном дощову погоду. Місцями можливі грози та град. Вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря коливатиметься в межах +11⁰…+13⁰ вдень, а вночі буде прохолодно +4⁰…+6⁰. Протягом дня очікується дощ та зливи.  

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також прогнозується значне зниження температури повітря, яка буде становити +4⁰…+6⁰ вночі та +11⁰…+13⁰ вдень. Місцями зливи та град.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вітер північно західний з поривами до 4 метрів за секунду. Можливий мілкий дощ. Температура приземного шару атмосфери буде +4⁰…+6⁰ вночі та +11⁰…+13⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь де стоятиме хмарна погода. Температурні показники газової оболонки атмосфери очікуються в межах +11⁰…+13⁰ вдень та +4⁰…+6⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) фронт оклюзії принесе дощову та прохолодну погоду. Температура повітря буде +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +11⁰…+13⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook