#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме грудня

07.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме грудня
Фото з мережі Інтернет

У вівторок на Київщині також буде панувати морозна погода.  За вікном термометри будуть показувати -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень -4⁰…-2⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 7 метрів за секунду. Протягом дня прогнозується ясна погода. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) буде триматися мороз. Температура повітря коливатиметься в межах -4⁰…-2⁰ вдень, а вночі -10⁰…-8⁰. Ясно. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) антициклон знизить температуру повітря до позначок  -10⁰…-8⁰ вночі та -4⁰…-2⁰ вдень. Ситуацію буде погіршувати вітер, який матиме швидкість до 6 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Температура повітря становитиме -10⁰…-8⁰ вночі. Вдень буде тепліше -4⁰…-2⁰. Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. 8 грудня температура повітря буде -2⁰…-3⁰ вдень, а вночі ці показники опустяться до -10⁰…-9⁰. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Опади не прогнозуються.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня морозно та вітряно. Температурні показники повітря знизяться до -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень будуть трішки вищими -4⁰…-2⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: