#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те травня

08.05.2020 19:38
Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині погодні умови будуть формуватися під дією антициклону, що вийшов із Середземного моря. Температура повітря буде становити +6⁰…+8⁰ вночі, а вдень +14⁰…+16⁰. Вітер північно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду. Протягом дня у більшості випадків хмарно, але можливі короткочасні прояснення. Без суттєвих опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) опади припиняться і нарешті буде сонце. Пориви вітру час від часу до 3 метрів за секунду. Температурні показники вдень +16⁰, а вночі будуть +6⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) субота буде прохолодною та хмарною. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду, а температура повітря коливатиметься у межах +4⁰…+6⁰ вночі та +14⁰…+16⁰ вдень. Протягом дня без опадів.  

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Розсіяна сонячна радіація прогріє повітря до +4⁰…+5⁰ вночі та +14⁰…+16⁰ вдень. Вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) за вікном стовпчики термометрів покажуть +14⁰…+16⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. Швидкість вітру 2-4 метри за секунду. Ймовірність опадів мала.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +14⁰…+16⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram