#

Прокуратура Київщини переходить на дистанційний режим роботи

18.11.2020 12:30
Прокуратура Київщини переходить на дистанційний режим роботи
Фото з мережі Інтернет

Київська обласна прокуратура повідомила, що у зв’язку з епідемією COVID-19 тимчасово обмежила допуск до адмінбудівель органів прокуратури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Звернення до прокуратури Київської області в умовах обмеженого доступу до її адмінбудівлі можна скерувати кількома шляхами.

У випадку, якщо громадянина виникла необхідність звернутись до Київської обласної прокуратури, вправі скерувати своє звернення, скаргу або запит в письмовій формі поштовим зв’язком за адресою: бульвар Лесі Українки, 27/2, м. Київ, 01601, або в електронній формі, з дотриманням вимог законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації», на офіційні електронні адреси обласної прокуратури: [email protected] – для подачі звернень (скарг) та на  publiс@kobl.gp.gov.ua .

Також під час обмеження особистого прийому громадян у робочий час можна зателефонувати у Київську обласну прокуратуру за номером "гарячої лінії" – 044-200-19-56.

Окрім того, на центральному вході у приміщенні обласної прокуратури, біля посту охорони на зручному для громадян місці розміщено скриньку "Для звернень громадян".

Нагадаємо, що Максим Киричук, який з 2018 року обіймав посаду прокурора Київської області тепер працює його першим заступником.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: