#

Прокуратура Київщини розпочала провадження за фактами обстрілів рашистами мирних людей (ФОТО)

11.03.2022 16:50
Прокуратура Київщини розпочала провадження за фактами обстрілів рашистами мирних людей (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Наразі стало відомо, що прокуратура Київщини розпочала кримінальні провадження за фактами обстрілів населених пунктів регіону та вбивств цивільного населення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київська обласна прокуратура" у Facebook.

За даними слідства, вночі 11 березня збройні сили рф здійснили обстріл крилатими ракетами смт Баришівка Броварського району. Внаслідок ворожої атаки поранення отримали 6 осіб, у тому числі один журналіст. Пошкоджено житлові будівлі та частково зруйновано об'єкти інфраструктури.

Цього ж дня військовослужбовці РФ відкрили вогонь зі стрілецької зброї по мирним мешканцям, які очікували на евакуацію у місті Буча. Поранено одну особу.

У дописі наголошується наступне:

Крім того, попри активні бойові дії прокурори продовжують встановлювати факти порушення законів та звичаїв війни на території Бучанського району. Так, напередодні внаслідок чергової артилерійської атаки у Бучі зруйновано житлові будинки, осколкові поранення отримав місцевий мешканець. В Ірпені внаслідок бойових дій вибухнув будинок, загинув чоловік.

Нагадаємо, що за інформацією, яку надала розвідка, президент росії володимир путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції.



Читати "Моя Київщина" у Telegram