#

Прокуратура Київщини розсекретила озброєну банду зловмисників

21.01.2020 17:30
Прокуратура Київщини розсекретила озброєну банду зловмисників
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно прокуратура Київської області викрила банду з п’яти осіб, які грабували домоволодіння громадян на території різних областей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Зловмисники тривалий час збирали інформацію про потерпілих, їх спосіб життя, транспортні засоби на яких вони пересуваються, наявність охорони та місця проживання. Учасники злочинної групи проникали до елітних домоволодінь, виносили гроші та коштовності, погрожуючи зброєю та фізичною розправою.

Під час проведення обшуків за місцем проживання грабіжників правоохоронні органи вилучили зброю, засоби конспірації, якими вони користувались під час розбійних нападів, а також майно потерпілих.

Учасників озброєної групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. У разі доведення вини особам загрожує покарання строком до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що нещодавно кіберполіція під час розслідування справи "чорних" реєстраторів заявила про встановлення організатора великої рейдерської схеми, у зв'язку з чим відкрила ще одне кримінальне провадження щодо привласнення ЖК на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: