#

Прокуратура Київщини викрила службовців СБУ, які "зливали" телефонні розмови за гроші

19.12.2019 11:50
Прокуратура Київщини викрила службовців СБУ, які "зливали" телефонні розмови за гроші
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно на Київщині правоохоронці затримали службових осіб СБУ в Донецькій та Луганській областях, які "зливали" записи з телефонними розмовами за гроші

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури області працівниками ГУ СБУ у Києві та Київській області та Управлінням внутрішньої безпеки СБУ викрито злочинну діяльність цивільної особи та службових осіб ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляється в дописі, за версією слідства, правопорушники неодноразово за грошову винагороду збували відомості про телефонні розмови, з’єднання та трафіки, одержані з використанням спеціальних технічних засобів, призначених для негласного зняття інформації.

Наразі у межах кримінального провадження проводяться санкціоновані обшуки за місцем проживання та роботи обвинувачуваних. Вирішується питання щодо оголошення вказаним особам повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 359, ч. 2 ст. 163 КК України, а також подальшого обрання їм запобіжних заходів.

Також нагадаємо, що на Київщині місцева прокуратура звинуватила колишню головну бухгалтерку ветеринарної лікарні у привласненні держкоштів розміром понад 130 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: