#

Прокуратура оголосила підозру голові Васильківської райради Баласинович

27.06.2019 16:12
Прокуратура оголосила підозру голові Васильківської райради Баласинович
Наталія Баласинович

Сьогодні, 27 червня, прокуратурою міста Києва було заочно оголошено підрозру Наталії Баласинович через побиття конс’єржки та власного чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Прокуратури міста Києва у Facebook.

У повідомленні сказано, що 34-річна голова Васильківської районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва для оголошення підозри у заподіянні легких тілесних ушкоджень, проте на виклики безпричинно не з’являлася.

"Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на грунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю за місцем проживання матері похилого віку потерпілого, а також спричиненні легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку", - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, прокуратурою міста Києва Баласинович заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 125, ч. 1 ст. 296 КК України та направлено підозру за місцем роботи, а також проживання останньої згідно вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, що в мережі з’явилося відео за участі голови Васильківської районної ради Наталії Баласинович, яка нецензурно лаялася в громадському місці.

Після скандального відео Наталію Баласинович виключили зі списку партії "Європейська Солідарність" до парламенту.

Варто додати, що прокуратура оперативно відреагувала на сюжет програми "Гроші", ведучим якої є кандидат у народні депутати по 94 виборчому окрузі Олександр Дубінський. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: