#

Прокуратура розслідує потрапляння снарядів у митні склади та укриття на Броварщині

09.03.2022 08:32
Прокуратура розслідує потрапляння снарядів у митні склади та укриття на Броварщині
Фото з місця події

Броварська окружна прокуратура почала розслідування за фактом потрапляння ворожих снарядів у митні склади, укриття мирних мешканців та автомобіль у Броварському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За фактами порушення законів та звичаїв війни військовослужбовцями рф розпочато кримінальні провадження ( ст. 438 КК України). Окупаційні війська рф продовжують здійснювати масовані обстріли територій Київської області.

У селі Калинівка уламки крилатої ракети ворога влучили на територію митних складів. Внаслідок цього відбулося їх руйнування з подальшим горінням. 

Також окупанти відкрили вогонь по житлових будинках у селі Мокрець. Снаряд влучив у погреб, в якому знаходився 63-річний місцевий мешканець та убив його. 

У селі Требухів пошкоджено дах недобудованого будинку і через потрапляння уламку ракети спалено моторний човен. У Богданівці по цивільному автомобілю ворожі війська відкрили вогонь, вбито одну особу.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини почала розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, а також  порушення законів та звичаїв війни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook