#

Псевдолокдаун по-аваківськи: у Білій Церкві працює сервісний центр МВС

14.11.2020 15:05
Псевдолокдаун по-аваківськи: у Білій Церкві працює сервісний центр МВС
Фото з місця події

У мережі з’явилася світлина, на якій видно, що сьогодні, 14 листопада, у так званий карантин вихідного дня сервісний центр МВС у Білій Церкві продовжує працювати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нагадаємо, що наприкінці травня 2017 року на вулиці Сухоярська, 20 навпроти Центрального автобазару в Білій Церкві запрацював новий сервісний центр МВС, що замінив колишній МРЕВ. Зауважимо, що на відкриття закладу приїхав сам Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який говорив про переваги такого центру, зокрема називав сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал.

Однак, за три роки діяльності сервісу ми вже не говоримо про наявість "вічних" черг у ценрті та вимагання додаткових плат, очевидно для того, щоб зробити оформлення машин і Білій Церкві чим дорожчим.

Наразі ми говоримо про те свавілля, яке мусять терпіти жителі міста у такий нелегкий час. Сьогодні, 14 листопада, на вулицях Білої Церкви з’явилися дільничі офіцери та патрульні, які почали штрафувати людей за недотримання карантину вихідного дня. Що цікаво, підприємці, які зароблятьють на життя продажем товарів, стали перекривати вулиці міста та говорити про готовність забезпечувати відповідні санітарні норми під час праці. Проте, такі дії малих бізнесменів міста ні до чого не привели.

Натомість МВСівський сервісний центр продовжує спокійно працювати навіть у суботу. Біля його дверей як завжди черги.  

Таким чином, можемо зробити висновки, що наразі діюча влада надіється на дурість людей та, ймовірно, думає, що прості мешканці нічого не розуміють. Нововведений карантин вихідного дня – абсурдні напівміри, які тільки дратують людей та знижують довіру до органів МВС та влади вцілому.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква 60 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, отримали пакунки з яблуками.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: