#

Псевдополіцейські пограбували та викрали чоловіка на Бориспільщині

20.02.2020 14:15
Псевдополіцейські пограбували та викрали чоловіка на Бориспільщині
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 20 лютого, поліція заарештувала озброєну банду, котра в травні минулого року влаштували ДТП з мешканцем села Проців Бориспільського району, пограбували його та викрали 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Поліція Київської області" у Facebook.

В ході розслідування з'ясувалося, що в травні минулого року група молодиків переодягалися у форму працівників поліції та скоїли зухвалий розбійний напад на Бориспільщині. Озброєна банда в балаклавах на автівці "Volkswagen" влаштували дорожньо-транспортну пригоду з автомобілем, за кермом якого був житель села Проців. Потім вони забрали у нього гроші, ювелірні вироби, посадили чоловіка в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку. Там нападники, вимагаючи, щоб той передав усі права на належне йому майно, жорстоко побили його та погрожували заручнику розстріляти всю родину.

З'ясувалося, що організатором банди був 30-річний молодик, який підібрав у свою банду ще чотирьох поплічників. Молодчики ретельно готувалися до скоєння злочину, між ними були чітко розподілені "обов’язки".

За місцем проживання зловмисників поліцейські виявили та вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси та інші речові докази.

За незаконне позбавлення волі, за вимагання та незаконне заволодіння транспортним засобом зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в селі Проців Бориспільського району безжальні злочинці потруїли велику кількість домашніх та безпритульних собак.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: