#

П'яний утікач: у Борисполі водій створив низку аварійних ситуацій (ВІДЕО)

18.12.2022 13:20
П'яний утікач: у Борисполі водій створив низку аварійних ситуацій (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Патрульні Борисполя затримали водія напідпитку, який спричинив ДТП та залишив місце пригоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Нещодавно на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про те, що на вулиці Європейській водій транспортного засобу Volkswagen скоїв наїзд на припаркований автомобіль. За словами заявника, водій у стані сп‘яніння.

Патрульні швидко прибули за вказаною адресою та порушник, побачивши службове авто, збільшив швидкість і розпочав втікати. Інспектори ввімкнули проблискові маячки синьо-червоного кольору і подали сигнал для зупинки транспортного засобу.

Керманича наздогнали на сусідній вулиці, там, де він здійснив наїзд на ще один припаркований автомобіль. Аби уникнути відповідальності, водій покинув власний автомобіль та почав бігти з місця події. 

Інспектори швидко затримали водія, але під час спроби втечі, він перелазив через паркан і поранив руки. Патрульні надали домедичну допомогу та викликали медиків для подальшого обстеження водія.

Під час спілкування з водієм, поліцейські дійсно помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер на місці або в закладі охорони здоров’я, але він відмовився.  

Нагадаємо, що 16 грудня в місті Бориспіль вулиці Валерія Гудзя сталася ДТП участю легкового авто Volkswagen та мікроавтобуса Mercedes-Benz.

Читати "Моя Київщина" у Facebook