#

П’яний житель Боярки вистрілив у хлопця

08.11.2021 13:10
П’яний житель Боярки вистрілив у хлопця
Фото з місця події

У суботу, 6 листопада, у місті Боярка вночі між хлопцем та 33-річним чоловіком виник конфлікт, який закінчився стріляниною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

У дописі зауважується, що близько 3 години ночі між потерпілим та перехожим виник конфлікт, під час якого 33-річний житель Боярки здійснив один постріл із травматичного пістолета в груди молодику. Пораненого доставлено до Боярської лікарні. Встановлено, що лиходій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримали у порядку ст.208 КПК.  Пістолет та патрони поліцейські вилучили та направили на відповідну експертизу.

Слідчі за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у селі Забір’я Боярської громади працівники проводили перевірку продуктового магазину щодо дотримання карантинних вимог.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: