#

П’яний водій іномарки, що зніс зупинку в Ірпені, відмовився давати показання (ФОТО, ВІДЕО)

15.06.2018 10:57
П’яний водій іномарки, що зніс зупинку в Ірпені, відмовився давати показання (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 13 червня, в Ірпені автомобіль BMW  на єврономерах на повній швидкості в’їхав у автобусну запинку, ніхто з учасників пригоди не постраждав  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Нагадаємо,  автомобіль BMW  на єврономерах не впорався з керуванням та на чималій швидкості в’їхав у автобусну зупинку і зніс конструкцію. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Також в результаті ДТП було пошкоджено три автомобіля і білборд.

"Відомо, що за кермом авто знаходився 38-річний киянин. Також в салоні перебував його товариш. За результатом огляду встановлено, що  водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Прилад показав 1,85 проміле. Давати покази та пояснювати будь-що чоловік відмовляється", - повідомили у відомстві.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ). Водієві, який затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує від чималого штрафу до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: