#

П'ять питань до: Леонід Джужик, голова Ставищенської ОТГ (ВІДЕО)

28.12.2022 09:00
П'ять питань до: Леонід Джужик, голова Ставищенської ОТГ (ВІДЕО)
Леонід Джужик

Журналісти інформагентства "Моя Київщина" поспілкувалися з очільником Ставищенщини Леонідом Джужиком про ситуацію в громаді 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Леонід Джужик запевнив, що цей рік, 2022, украй змінив життя та долю кожного, однак нічого не зупиняється і варто рухатися впередю 

Протягом 2022 року очільнику громаду вдалося врегулювали ситуацію з побутовим сміттям:до кінця року 500 баків мають надійти у села. 

Окрім цього, завдяки сприянню Леоніда Джужика, вдалося врегулювати ситуацію з готелем, який стоїть на балансі комунального підприємства і продукував збитки. Перед самим готелем відремонтували площу, а наступного року буде  реставровано й фасад. 

Він додав:

Якщо оцінювати інші здобутки, то варто згадати, що ми фактично поставили на ноги наше комунальне підприємство. Насамперед, воно стало більш забезпечене технікою. 

Стаивщенська громада перейшла на альтернативне опалення, тож закупила два подрібнювачі для щепи.

Минулого року також придбали дрова, проте для опалення використовували щепу, яку заготовляли самі: обрізали гілля, сухостій, омелу, підрізали, вирізали хворі дерева. Таким чином, громада має запас дрів, які зекономили з минулого року, і які можуть використатися цьогоріч.


Читати "Моя Київщина" у Facebook