#

Рецидивістам, що вчиняли розбої в двох районах Київщини дали по дев'ять років

27.04.2018 05:49
Рецидивістам, що вчиняли розбої в двох районах Київщини дали по дев'ять років

Двома рецидивістами, циганом та українцем, на території Києво-Святошинського та Васильківського районів було здійснено 11 розбійних нападів, за що вони отримали по 7 років. Києво-Святошинській прокуратурі це не сподобалось та після апеляції двом злочинцям додали ще по два роки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Нагадуємо, що навесні 2015 року раніше судимі чоловіки ромської та української національності підвозили попутників на орендованому автомобілі, та під час руху, погрожуючи потерпілим фізичною розправою, забирали у них грошові кошти та цінне майно.

Всього злочинцями здійснено 11 розбійних нападів на території Києво-Святошинського та Васильківського районів Київської області.

За результатами судового розгляду чоловіків визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 187 КК України. Вироком Києво-Святошинського районного суду Київської області засудженим призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не погоджуючись із розміром покарання, Києво-Святошинською місцевою прокуратурою подано апеляційну скаргу на вказаний вирок.

Принципову позицію Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано Апеляційним судом Київської області та засудженим збільшено строк покарання до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: