#

Регламентний комітет рекомендував виключити нардепку-мажоритарницю з Київщини Скороход зі складу комітету з енергетики (ФОТО)

19.12.2019 07:25
Регламентний комітет рекомендував виключити нардепку-мажоритарницю з Київщини Скороход зі складу комітету з енергетики (ФОТО)
Анна Скороход

Регламентний комітет Верховної Ради рекомендував парламенту виключити зі складу комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг депутатку-мажоритарницю Анну Скороход, яку не так давно виключили з партії "Слуга народу"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ании Скороход у Facebook.

Проєкт постанови на розгляд комітету подав заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко. У документі така пропозиція мотивується тим, що Анна Скороход отримала статус члена комітету з енергетики та ЖКГ саме за квотою політичної сили "Слуга народу" і більше таким не є.

Рішення підтримали семеро з дев'яти присутніх членів комітету з питань регламенту. Тепер рішення про членство Скороход в енергетичному комітеті буде винесено на розгляд депутатів у сесійній залі.

Також нагадаємо, що чоловік скандальної Анни Скороход Олексій Алякін чинить тиск на депутатів Ржищівської міської ради задля того, щоб вони проголосували за звільнення в.о. міського голови Крістіни Чорненької.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: