#

Ремонт дороги на Вишгородщині став небезпечним для життя місцевих жителів (ФОТО)

14.09.2020 19:26
Ремонт дороги на Вишгородщині став небезпечним для життя місцевих жителів (ФОТО)
Фото з першоджерела

Стало відомо, що ремонт аварійно небезпечної дороги в селі Хотянівка Вишгородського району знову зупинили, проте автомобілі продовжують їздити вулицею чим здіймають у повітря верхній шар полотна з металургійних відходів, перетворюючи шлаки та золу на удушливу завісу, якою змушені дихати місцеві мешканці

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Наша версія".

Зауважимо, що переможцем тендеру на Капітальний ремонт дороги з тротуаром по вулиці Лісова від буд. №2-а до буд. №10-а стало ТОВ "СК НЕВА+". Вартість робіт склала 1 млн 199 тис 999 грн.

За словами місцевих жителів цей "абгрейд" дорожнього покриття перетворився у справжнє екологічне лихо. Натомість місцева влада ухиляється від будь-яких пояснень та "закриває очі" на таке свавілля.

Мешканці селища бідкаються, що спроба ремонту дороги може обернутися катастрофою та й взагалі небезпечна для життя. Однак депутат Вишгородської райради від Хотянівки Олександр Стеценко та місцевий обранець Степан Капітанюк, які щодня їздять цією вулицею, проблеми не бачать, а в.о. селищного голови Ігор Грищенко старанно уникає будь-яких коментарів.  

Нагадаємо, що у Вишгородському районі вночі зіткнулися чотири автомобілі – на місці події працювала швидка та поліція.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: