#

Реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona отримала міжнародну музичну премію

22.09.2019 11:13
Реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona отримала міжнародну музичну премію
Alyona Alyona

Учора, 21 вересня, реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona стала переможницею премії Anchor award, якою щорічно нагороджують найбільш багатонадійного нового артиста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Корреспондент.net".

Організатори премії Anchor зазначали, що у своїх піснях Аlyona Аlyona розповідає про жінок, які перебувають поза звичайних кліше про красу.

Реперку відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні, качаючі ритми" й за популярність, якої вона всього за рік із початку кар’єри домоглася у світі.

Окрім українки на музичну премію претендували британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді та соул-дует із Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Довідково:

Alyona Alyona, яка тоді працювала вихователькою в дитячому садку в селищі Баришівка, що на Київщині, заявила про себе в жовтні 2018 року кліпом на трек "Рибки".

12 листопада був опублікований чорно-білий кліп "Голови”, який зібрав мільйон переглядів усього за місяць.

Навесні реперка випустила свій дебютний альбом "Пушка".

У травні вона увійшла до списку 15 найкращих нових виконавців Європи за версією видання The New York Times.

Дівчина співає виключно українською мовою.

Anchor — міжнародна музична премія, яка вручається перспективним молодим талантам. Починаючи з 2016 року, нагородження відбувається щорічно у вересні під час міжнародного фестивалю Reeperbahn Festival в Гамбурзі (Німеччина). Шість номінантів із різних країн світу вибирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Також нагадаємо, що нещодавно до Баришівки та Переяслав-Хмельницького відвідала співачка Alyona Alyona в рамках проекту Ukraїner.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: