#

Реперку Alyona Alyona із Баришівки номінували на міжнародну премію Anchor (ФОТО, ВІДЕО)

27.08.2019 13:30
Реперку Alyona Alyona із Баришівки номінували на міжнародну премію Anchor (ФОТО, ВІДЕО)
Alyona Alyona

Стало відомо, що відому реп-виконавицю  із селища Баришівка номінували на німецьку міжнародну премію Anchor

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Зеркало недели".

"Вона — популярний артист, який уже завоював своє місце. Хоча вона встигла попрацювати касиром у супермаркеті та продавщицею косметики перш ніж стати вихователем та студенткою психології. Тепер вона поширює свої ідеї - змістовні й часто кумедні - вже не як працівник дитсадка, а як потужний реп-виконавець", — зазначено в описі артистки на офіційному сайті премії.

Anchor - міжнародна музична премія, яку вручають найбільш перспективним молодим талантам. Від 2016 року нагородження відбуваються щороку у вересні під час міжнародного фестивалю Репербан (Reeperbahn Festival) у Гамбурзі, Німеччина. Шістьох номінантів із різних країн світу обирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також на премію претендують британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді та соул-дует із Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Також нагадаємо, що нещодавно до Баришівки та Переяслав-Хмельницького відвідала співачка Alyona Alyona в рамках проекту Ukraїner.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: