#

Результати "Великого будівництва": соратник Зеленського купив "хатинку" під Києвом за 10 млн грн (ФОТО)

04.01.2021 20:10
Результати "Великого будівництва": соратник Зеленського купив "хатинку" під Києвом за 10 млн грн  (ФОТО)
Кирило Тимошенко

У суботу, 2 січня, Кирило Тимошенко, який керує проєктом "Велике будівництво", купив в Обухівському районі будинок на 10 млн грн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Страна.ua", заступник голови Офісу президента оформив будинок та землю в елітному котеджному містечку на дружину.

Кирило Тимошенко купив маєток в котеджному містечку "Альпійка" по Новообухівській трасі поблизу села Підгірці.

Варто зауважити, що в середині липня на дружину Тимошенко були оформлені дві невеликі ділянки загальною площею 6 соток, які прямо примикають до будинку, котрий вони купили два дні тому.

Територія, де знаходяться котеджі, прилягає до підніжжя легендарних Змієвих валів, закрита і добре охороняється. На 11 гектарах всього півсотні будинків, які розташовані навколо джерельного озера. Для мешканців облаштовано поле для гри в міні-футбол, тенісний корт, дитячий майданчик і набережна для прогулянок біля водойми.

Відповідно до виписки, яку отримали з реєстру прав на нерухоме майно та земельного кадастру, оформлена нова нерухомість на Олену Тимошенко, дружину чиновника. Обійшовся такий новорічний подарунок дружині мінімум на 10  млн грн.

Нагадаємо, що Олександр Герега та його дружина Галина Герега потрапили до списку найвпливовіших людей Київщини у 2020 році.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: