#

РГК змінює керівництво "Київоблгазу"

24.02.2023 16:07
РГК змінює керівництво "Київоблгазу"
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

Дмитро Новицький очолить "Київоблгаз".  Він – довірена особа Олексія Тютюнника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" 

Дмитро Новицький донедавна очолював "Харківгаз". Загалом має понад 10 років досвіду роботи у газовій сфері, пройшов шлях від інженера облгазу до голови правління. Свого часу, Новицький вже працював у "Київоблгазі" під керівництвом колишнього голови правління Володимира Машталірука.

За облік газу відповідатиме Павло Тиндик, колишній директор "Харківгаз збуту", директором із капітального будівництва стане Вадим Лобач, а служби безпеки – Іван Усенко.

Такі зміни ініціював новопризначений керівник РГК Олексій Тютюнник. В умовах націоналізації облгазів, компанія скидає корупційний баласт, який псує репутацію та тягне групу на дно. На черзі зміни у "Вінницягаз" та "Львівгаз".

За інформацією наших джерел всередині підприємства, кадрові зміни в "Київоблгазі" очікувалися ще влітку, втім, тоді виявилися не на часі. Але те, що звільнення неминуче, керівництво зрозуміло.

Писанко, як справжній керівник, схоже, настільки злякався, що вже місяць як втік на лікарняний, "касир" В’ячеслав Смульський активно збирає з бізнесу хабарі на перед. Щодо Мозоля, він сподівався підсидіти Писанко, або ж реалізувати давню мрію – отримати посаду в РГК, але скрізь фіаско, за довгий язик, як результат - мозоль лопнув.

Все це вже немає значення, адже незабаром держава в особі "Нафтогазу" отримає в управління підприємства критичної інфраструктури та відповідно доступ до раніше прихованої інформації. Тоді відповідатиме кожен, хто завдав  збитки державі та заподіяв шкоду людям під час війни.

Нагадаємо, що газопостачальна компанія "Нафтогаз України" доручила Київоблгазу припинити постачання газу на Трипільську теплоелектростанцію, яка виробляє критичну для Києва та області електроенергію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram