#

Рибпатруль Київщини перевірив рівневий режим річки Трубіж

16.12.2021 17:15
Рибпатруль Київщини перевірив рівневий режим річки Трубіж
Фото з місця події

Сьогодні, 16 грудня, рибпатрульні Київщини здійснили виїзд на р. Трубіж та виявили різкий спад води між с. Селище та шлюзом в м. Баришівка Броварського району 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

Фахівці встановили, що рівень води впав на 70-80 см, однак загибелі водних біоресурсів не спостерігається.

Щоб встановити причини різкого спаду води, патруль направив лист до Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра. Також на місці події працюють працівники Нацполіції. Володимир Мухін, начальник Київського рибоохоронного патруля, зазначив:

Рибоохоронним патрулем Київщини проводиться постійний моніторинг та контроль за їх станом і рівневим режимом водойм. Дані спостережень надаються рибпатрульними до відділу іхтіології і фіксуються у журналі. При різкому зниженні на 10 - 30 см, Київський рибоохоронний патруль негайно інформує Держводагентство та інші компетентні органи для відповідного реагування.

Нагадаємо, що 15 грудня на Київському водосховищі у районі села Страхолісся Іванківської селищної громади, співробітники Київського рибоохоронного патруля вилучили браконьєрську сітку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram