#

Рідний брат Андрія Єрмака працюватиме в Держагентстві з управління ЧАЕС

19.03.2020 10:50
Рідний брат Андрія Єрмака працюватиме в Держагентстві з управління ЧАЕС
Денис Єрмак

Стало відомо, що Денис Єрмак увійшов до числа радників керівниці Держагентства з управління Чорнобильською зоною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

Денис Борисович Єрмак, повний тезка рідного брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака, увійшов до «консультативної ради з питань проведення фахових консультацій» Держагентства з управління Чорнобильською зоною у лютому цього року.

Зазначається, у лютому теперішня керівниця Держагентства Катерина Павлова сформувала «консультативну раду» у відомстві, яке несподівано очолила, попри результати кадрового конкурсу. Нова керівниця агентства, яка працює у статусі в. о., раніше у цій же структурі займалася піаром.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Окрім своїх родинних зв’язків із керівником Офісу президента Денис Єрмак відомий також тим, що є керівником організації "Українське бюро національного розвитку" та бере участь у розробці Інвестиційного кодексу, який, за його словами, начебто має вноситися до Верховної Ради.

До відома, очолювана Денисом Єрмаком організація "Українське бюро національного розвитку" здійснює науково-технічне обґрунтування ідей, що подаються до Офісу президента та уряду.

Організація діє з листопада 2019 року на основі указу президента України № 837 від 8 листопада 2019 року "Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави".

Бюро розробляє, адаптує і проводить науково-технічне та економічне обґрунтування проєктів, що "мають важливе значення для України з їх подальшим поданням і використанням в державних структурах".

Також нагадаємо, що суперкар McLaren 650S виробництва Британії в результаті спільної роботи тюнінг-ательє Liberty Walk та майстрів компанії Armytrix знайшов модифікацію "Чорнобиль".

 
Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: