#

Робочу нараду мера Яготина перервали дзвінком про "замінування" будівлі

12.03.2021 12:35
Робочу нараду мера Яготина перервали дзвінком про "замінування" будівлі
Фото з мережі Інтернет

Учора, 11 березня, відбулася робоча нарада, яка була анонсована міським головою Наталією Дзюбою, на якій зареєструвалося більш ніж 200 осіб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Яготинської міської ради.

Після того як представники правоохоронних органів оголосили про надходження дзвінка на офіційну лінію 102, про замінування будівлі Яготинської міської ради, друге питання робочої наради Наталія Миколаївна запросила всіх присутніх обговорити на площі біля парадного входу.

За поданням міського голови Наталії Миколаївни секретарем наради було призначено начальника загального відділу апарату міської ради Вікторію Онищенко, а на порядок денний було винесено два питання:

  • Про стан використання земель сільськогосподарського призначення в межах Яготинської міської територіальної громади.
  • Про подальше виділення земельних наділів для ведення особистого селянського господарства.

Очільник Яготинської міської територіальної громади, перш за все, намагалася роз’яснити ситуацію, яка турбує жителів громади, а саме: отримання 2 га землі.

З метою висвітлення першого питання, Наталія Миколаївна навела присутнім дві групи даних: одна - щодо структури земель громади в цілому, зокрема сільськогосподарського призначення по формах власності та способу використання; інша - щодо обсягів орендованих земель та ставки ренти місцевими користувачами сільгоспугідь.

На останній сесії було затверджено склад робочої групи з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення на території Яготинської міської територіальної громади. До групи включено представників депутатського корпусу, громадськості та правоохоронних органів, що повинно говорити про серйозне ставлення влади до питання інвентаризації земель громади та встановлення правомірності її використання. Завдяки цій роботі, як зазначила міський голова, буде поставлено крапку в питанні визначення реального обсягу і складу земельних ресурсів територіальної громади. Це в свою чергу дозволить визначитися з перспективою і напрямками їх використання.

Також нагадаємо, що 11 березня, в КНП "Яготинська центральна міська лікарня" пройде День донора.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: