#

Родич екснардепа з Київщини виявився жорстоким убивцею

06.02.2020 11:50
Родич екснардепа з Київщини виявився жорстоким убивцею
Фото з мережі Інтернет

Батько дружини колишнього народного депутата України Ярослава Москаленка вбив людину в селі Козаровичі Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на джерела у правоохоронних органах.

Місцеві жителі зазначили, що в період святкування новорічних свят у Козаровичах відбулося вбивство. Тоді п’яний пенсіонер зарізав свого товариша і покинув місце злочину. Ніж, яким було нанесено смертельні поранення, 67-річний чоловік заховав. Тіло загиблого знайшли між будинками на одній з вулиць села.

"Встановлено, що того вечора він разом зі своїм односельцем вживали алкогольні напої. На ґрунті неприязних стосунків між ними виникла сварка. Під час конфлікту нападник вихопив ніж, який носив з собою, і завдав ним кілька ударів у живіт пенсіонеру. Після чого втік з місця скоєння злочину", - повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Спочатку злочинець спростовував свою причетність до скоєного, але згодом зізнався та почав співпрацювати зі слідством. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 ККУ). Уже відбулося засідання Вишгородського районного суду, проте для вбивці було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а не перебування під вартою. Жителі села переконані, що вбивці може все зійти з рук, адже Ярослав Москаленко має серйозні зв’язки не тільки в районі, а й загалом на Київщині.

Нагадаємо, що поліція Київщини повідомила про затримання убивці 68-річного чоловіка з села Козаровичі Вишгородського районі 27 січня, хоча злочин відбувся на початку місяця.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: