#

Родина інспектора патрульної поліції Київщини отримала тимчасове житло від мецената

10.01.2024 16:40
Родина інспектора патрульної поліції Київщини отримала тимчасове житло від мецената
Фото з місця події

П’ять родин поліцейських-переселенців, серед яких і сім'я інспектора відділу реагування патрульної поліції Київщини Дмитра Туфекчі, отримали тимчасове житло від благодійного фонду "Місія Хансена в Україні"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщиназ покликанням на спільноту Поліція на Київщині.

9 січня відбулося вручення ключів від перших пʼяти квартир поліцейським з Херсонщини, Донеччини та Луганщини від благодійного фонду "Місія Хансена в Україні". Деякі з них вже вдруге втратили свої домівки через війну.

Керівництво Благодійного фонду "Місія Хансена в Україні" пропонує допомогу в наданні у тимчасове користування сімʼям правоохоронців та цивільним громадянам безкоштовне житло в Київській області строком на 3-5 років.

Серед перших пʼять кандидатів з лав Національної поліції - сім'я інспектора відділу реагування патрульної поліції Київщини Дмитра Туфекчі. Раніше він проживав та ніс службу на Херсонщині в місті Олешки, яке наразі тимчасово окуповане та сильно постраждало через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Нагадаємо, що працівники управління протидії кіберзлочинам в місті Києві залучають молодь для боротьби з кіберзагрозами у межах проєкту "Мрія".

Читати "Моя Київщина" у Telegram