#

Родину з-під Києва "травили" через коронавірус

09.04.2020 15:26
Родину з-під Києва "травили" через коронавірус
Фото з мережі Інтернет

Мешканка села Гатне Києво-Святошинського району розповіла, які випробування пережила її родина через захворювання на коронавірус

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Страна".

Жінка зауважила, що після невдалої спроби місцевої влади продезінфікувати її будинок, особисті дані її родини якимось чином опинилися у місцевих активістів.

Наразі відомо, що її чоловік нещодавно повернувся з Франції, а у пасажирів, з якими він летів, виявили Covid-19. Відтак він відразу звернувся до Олександрівської лікарні і попросив взяти у нього аналізи на коронавірус.

"У лікарні чоловіку спочатку зробили тести на грип. Його госпіталізували 18 березня, а 20-го повідомили, що у нього все добре, але він все одно повинен мазок на ПЛР", - розповіла Ольга.

Згодом, тест на коронавірус у чоловіка виявився негативним і його відправили на самоізоляцію. До того часу, жінка, діти та няня вже були інфіковані.

"Ми не виходили з дому, продукти водій залишав біля хвіртки. Няня зробила тест в приватній клініці, він показав позитивний результат, але ПЛР показав негативний - і її поклали спочатку в інфекціонку, потім перевели в пульмонологію, а зараз виписали. У неї негативний ПЛР, але з неї взяли підписку, що вона зобов'язана на два тижні саме ізолюватися ", - повідомила жінка.

Через декілька днів у будинку жінки хотіли провести дезінсекцію, проте вони навідріз відмовилися. У той же вечір за її словами, на сторінці в соцмережах у одного місцевого активіста, він же заступник голови сільради, з'явилися фото їхнього будинку.

"Чоловік зателефонував і запитав, на якій підставі вони передали інформацію цьому активісту. У нас же люди різні, у нас маленькі діти. Я не хочу, щоб мені в будинок кинули гранату. Але мало того, що якісь хлопці з дезінфекції передали мої дані, так вони мене після моїх обурень просто заблокували. Ми самоізолювалися, відповідально поставилися. Коли почали читати коментарі під постом цього активіста, відчували себе "чумними", люди писали: "Напишіть їх адресу", - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що в смт Чабани 56-річний місцевий мешканець пограбував односельчанина із вадами здоров’я.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: